Fördelarna med Microsoft 365

 
 

Hoten ökar

Behovet av skydd mot säkerhetsattacker som skadlig kod och ransomeware är större än någonsin, också för mindre kunder. GDPR-lagstiftningen som introduceras i maj gäller företag och organisationer av alla typer och storlekar. Missa inte att prata med dina kunder om säkerhet och lagefterlevnad.

Varför Microsoft 365 med Microsoft 365

Microsoft 365 erbjuder intelligenta lösningar för att säkerställa klientsäkerhet, integritet och efterlevnad. Microsoft 365 sammanför Office 365, Windows 10 och Enterprise Mobility & Security. Det är en komplett lösning som ger alla möjlighet att vara kreativa och arbeta tillsammans på ett säkert sätt. Stoppa avancerade hot och skydda identiteter, appar, data och enheter;

  • Skydda, identifiera och stoppa skadlig kod och dataintrång
  • Omfattande och integrerad lösning med inbyggda heltäckande säkerhetsfunktioner
  • Ger slutanvändaren en produktivitetsupplevelse med verktyg i en miljö de är vana vid

TD SYNNEX förstår att du tydligt måste särskilja dig när kokurrensen ständigt ökar på marknaden. I stället för att konkurrera om priset kan du prata med dina kunder om säkerhet och efterlevnad så att du får rollen som en trusted advisor och kan merförsälja Microsoft 365. Du får också högre marginaler, ökad kundtillfredsställelse och IT-lösningar som är enklare att managera.

Ta del av vårt material

Läs om varför Microsoft molnprogram (CSP) med TD SYNNEX är det bästa alternativet för era kunder 

Delta i våra event

Delta i våra event

Från webbinar till utbildningsworkshops – Hitta ett TD SYNNEX-event och registrera dig.

Ta reda på mer
Registrera dig – Bli en Microsoft återförsäljare hos TD SYNNEX

Registrera dig – Bli en Microsoft återförsäljare hos TD SYNNEX

Det är enkelt att bli en återförsäljare för den moderna arbetsplatsen med TD SYNNEX. Du behöver ett konto hos oss, så var snäll och fyll i formuläret.

Registrera dig