TD SYNNEX Cloud Services

 
 

Hjälper dig att bygga och skala din molntjänst

Kom igång och skala din molnaffär med oss på TD SYNNEX.

Vi kan hjälpa dig med allt som du och dina kunder behöver för att komma igång med eller växa din molnaffär. Våra assessment, migrationstjänster och verktyg för managering och övervakning hjälper dig att optimera, skala och utvecka.

Våra molntjänster är konkurrenskraftigt prissatt och kan skalas på ett enkelt sätt - dessutom hjälper de dig att på förhand minimera dina risker, optimera dina kunders infrastruktur och Hålla dig i framkant när det kommer nya lösningar.

Titta på vårt kundcase här till höger för att lära dig mer, eller prata med vårt team för att komma igång redan idag.

Hitta de senaste erbjudandena och den senaste informationen

Läs mer om molnmigrering

Upptäck alla fördelar med TD SYNNEXs cloud assessment och migreringstjänster genom att läsa vårt informationsblad.

Ladda ner nu

Läs mer om support för molninfrastruktur

Cloud Express är vår dygnet runt supporterbjudande för det publika molnet. Läs informationsbladet för mer information.

Ladda ner nu

Cybersäkerhet

Hitta managerade tjänster för cybersäkerhet som du kan använda eller återsälja, samt ett partnerprogram som belönar ditt företag i takt med att det växer.

Mer information

Teknisk dygnet runt support

TD SYNNEX Cloud Support Services (CSS) erbjuder dig tillgång till vårt tekniska supportteam som finns tillhands online dygnet runt för att hjälpa dig.

Mer information

Tjänstekatalog

 • Cloud Assessement


  TD SYNNEX hjälper våra partners och deras kunder att utvärdera och migrera lokal infrastruktur till det publika molnet. Börja här för att få den insikt och expertis du behöver, oavsett om du ska flytta över en enskild workload, ett helt datacenter eller enskilda applikationer som SAP eller Dynamics.

  Cloud Provisioning


  Designa och skapa instanser för dina Azure-resurser.

  WVD Assessment och Sizing


  WVD Assessment och Sizing Service är en förutsättning för tjänsten Virtual Desktop Deployment. Den ger en omfattande utvärdering av kraven som WVD ställer baserat på den nuvarande stationära/bärbara installationen.

 • On-Premise/Cloud till Cloud migrering


  TD SYNNEX hjälper våra partners och deras kunder att utvärdera och migrera lokal infrastruktur till det publika molnet. Börja här för att få insikt och den expertis du behöver, oavsett om du ska flytta över en enskild workload, ett helt datacenter eller enskilda applikationer som SAP eller Dynamics.

  Azure till CSP Migrering


  Använd våra certifierade och erfarna konsulter från TD SYNNEX för att analysera resurser i EA-avtal, skapa en migrationsplan och migrera till den avtalsform du önskar.

  WVD Deployment och Migrering


  Vår tjänst kan användas för aktivering av från 15 stationära datorer och uppåt.

  O365 migrering av mail


  Migrera din e-mail till O365 från en mängd olika källor (Exchange, annan O365-tenant eller en tredjepartsleverantör) med en komplett tjänst som inkluderar utvärdering, migrering, migreringsplan och support efter migreringen.

 • Cloud Managed Services


  Cloud Express tillhandahåller en proaktiv dygnet runt hantering av molninfrastrukturen hela vägen till operativsystemet.  Med inbyggd säkerhetsövervakning, säkerhetskopiering, lagrings- och nätverkshantering samt kostnadsoptimering är den här tjänsten konkurrenskraftigt prissatt per virtuell maskin och enkelt skalbar efter dina behov.

  Hybrid / Managed Enterprise tjänster


  Vi kommer att modernisera och optimera hela din infrastruktur, dina utvecklings- och säkerhetstillgångar och få mer flexibilitet för att uppfylla kraven om en 24x7 support.

  SAP Managed Services


  Tillämpligt för SAP HANA-infrastrukturer i alla storlekar och komplexitet, vi erbjuder proaktiv hantering och förebyggande underhåll av din affärskritiska SAP-tillgångar dygnet runt.