Bygg och utveckla er Microsoft molnaffär med TD SYNNEX

 
 

Transformera din molnaffär med Microsoft och TD SYNNEX

Med Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) programmet kan du leverera affärsresultat med as-a-service modeller. TD SYNNEX hjälper dig att snabbt och enkelt tillhandahålla, fakturera och managera molnbaserade lösningar och tjänster.

Varför Microsoft CSP med TD SYNNEX?

TD SYNNEX har många unika resurser som gör din övergång till molnet enkel. Vi hjälper dig att bygga och utveckla din molnaffär med vår gedigna molnportfölj av lösningar & tjänster, våra dedikerade resurser och vår marknadsledande plattform.

Ta del av vårt material

Läs om hur TD SYNNEX kan hjälpa er att skapa en framgångsrik molnstrategi. Vi har samlat allt material ni kan behöva för att bli unika och lönsamma i er molnaffär.

 

Är du redo för molnet?

Är du redo för molnet?

TD SYNNEX’s Cloud Practice Builder visar ditt nuläge och vilka steg du behöver ta på din cloudresa

Cloud Practice Builder
Delta i våra events

Delta i våra events

Från webbinar till workshops – Upptäck vilka TD SYNNEX event som finns och registrera dig.

Delta i våra events
Bli en CSP partner hos oss.

Bli en CSP partner hos oss.

Att bli en Microsoft CSP återförsäljare hos TD SYNNEX är enkelt. Du behöver bara skapa ett konto hos oss.

Registrera dig nu

CSP är det bästa valet för dig och dina kunder!

Om du har kunder som köper Microsofts produkter under Open License eller SPLA bör du överväga att migrera dem till CSP. Det ger både större lönsamhet och flexibilitet. Vi hjälper dig att prata med dina kunder att CSP är det bästa valet för dem. Skälen till att flytta till CSP från de andra licensmodellerna visas nedan.

Open

Open är inte skalbart. Med CSP ger du dina kunder den fulla flexibiliteten som de önskar. De kan öka, minska och byta tjänster så fort behov uppstår.

SPLA

Om du redan säljer SPLA idag har du erfarenhet av månadsvis fakturering. Att tillhandahålla Office via SPLA är dock oftast dyrare och det är svårare för dina kunder att hålla sig rätt licensierade. CSP har också fördelen att du kan paketera och fakturera Ofiice tillsammans med dina egna tjänster