Adobe förändrar världen genom digitala upplevelser

 
 
Channel Partner Badges Adobe Authorised Distributor IE

För mer än 25 år sedan formulerade Adobe sin mission: att förändra världen genom digitala upplevelser, och i dag använder miljontals användare världen över Adobes produkter för att skapa innehåll och samarbeta. Kärnan i Adobes produktportfölj är appar som uppmuntrar till kreativitet, underlättar arbetsflöden och hjälper användarna att utveckla digitala färdigheter som bidrar till deras personliga utveckling och professionella kompetens. Adobes programvaror har revolutionerat hur såväl privatpersoner som företagsanvändare kommunicerar, samarbetar och får jobbet gjort.

TD SYNNEX har kontor i 19 länder och är Adobes största distributör i Europa.

Vi erbjuder våra återförsäljare omfattande support om Adobes produkter, såsom:

Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat DC är en kostnadseffektiv, betrodd global standard för att visa, skriva ut, signera, kommentera och dela pdf-filer. Eftersom alla dokument lagras i molnet kan användarna samarbeta när och var som helst. En annan stor fördel är att flera användare kan kommentera, granska och redigera samma dokument i realtid. Inbyggda säkerhetsfunktioner ger ett maximalt skydd av företagets data.

Läs mer

Adobe Creative Cloud

Släpp loss medarbetarnas kreativa potential. Med Adobe Creative Cloud kan de samarbeta och skapa kvalitetsinnehåll för praktiskt taget alla medier, inklusive tryck, webb, video, mobil, röst och VR. Adobe Creative Cloud består av mer än 30 appar och verktyg för fotoredigering, design, video, UX, webb m.m. Genom att alla filer sparas i företagets eget bibliotek i molnet blir det lättare för medarbetarna att hålla företagets grafiska profil intakt och dela dokument i smidiga arbetsflöden.

Läs mer

Adobe Education

Adobe Education är en utbildningsplattform som hjälper eleverna att utveckla sina digitala färdigheter så att de är bättre förberedda för arbetslivet. Plattformen ger dig tillgång till kurser, läromedel och en online-community med mer än 750 000 användare. Med dessa branschledande digitala verktyg kan eleverna göra sina skoluppgifter när och var som helst, samtidigt som de utvecklar viktiga färdigheter, såsom kritiskt tänkande, problemlösning och att arbeta i grupp.

Läs mer

Adobe Sign

Med mobilappen Adobe Sign kan du skicka dokument för e-signering även om du jobbar hemifrån eller är på resande fot. Appen innehåller alla funktioner du behöver för att skicka, spåra och samla in e-underskrifter, och när du skickar ett dokument för e-signering vet du exakt när det har öppnats och signerats. Tjänsten är molnbaserad, så du kan även använda webbläsaren i din dator om du föredrar det. Adobe Sign sparar pengar, ökar effektiviteten och minimerar pappersarbetet.

Läs mer