Bemästra din molnverksamhet med Cloud Practice Builder

Starta utvärderingen
 
 

Utmaningen

Fler och fler företag gör större investeringar i molnprodukter och -lösningar, så nu är tiden inne att driva en hållbar molnpraxis. Leverantörer av tekniklösningar kan se det som tidskrävande och kostsamt att ta reda på hur man bygger en molnverksamhet som ger kunderna det bästa värdet och sticker ut från mängden.

Om Cloud Practice Builder

Cloud Practice Builder är utformat för att hjälpa leverantörer av tekniklösningar att snabbt och kostnadseffektivt bygga upp och accelerera sin molnteknikverksamhet. Det erbjuder resurser för kvalitetsaktivering och en stegvis väg mot att göra molnet till en strategisk del av verksamheten.

Så här fungerar det

 1. Utvärdera din molnkapacitet


  Gör vår Cloud Practice Builder för att få en bättre förståelse för din nuvarande verksamhet och identifiera tillväxt- och förbättringsområden
 2. Hitta din egen väg till molnet


  När du har slutfört Cloud Practice Builder kommer du att lära dig mer om din väg till molnet och få omvandlingsverktyg och resurser som har anpassats till dina resultat
 3. Få leverantörsspecifik kompetens


  Få partnerprogramstatus genom att använda våra guider
 4. Få lösningskompetens


  Lär dig mer om våra förkonfigurerade Click to Run-lösningar. Vi hjälper dig att förenkla processen, vilket ökar din rörlighet och hastighet på marknaden.

Leverantörsspecifika aktiveringsvägar

Google Workspace

AWS

Microsoft

VMware Cloud Provider Program

Red Hat Openshift

HPE GreenLake

Praktisk användningsrådgivning

Vår beprövade Practice Builder metodik hjälper partner att komma in på nya marknader genom individuell vägledning inom affärsplanering, marknadsföring samt försäljningsutveckling och aktivering. Våra erfarna molnkonsulter vägleder dig på en  till att realisera din transformation av molnverksamheten. Det här erbjudandet är perfekt för motiverade organisationer som  har ett strategiskt intresse av att främja molnanvändning.

Gör Cloud Practice Builder för att övervägas för det här erbjudandet. Vi kommer att kontakta dig baserat på dtt resultat.