Få bättre förutsättningar för distansarbete

 
 

Modern Workplace, Tech Data Value, News, StayConnected
27 mar 20 Författare: Sofia Lundberg

Nu, mer än någonsin, är det viktigt att hålla kontakten

Produktivitet och kontinuitet är viktiga för varje organisation. Nyligen har vi upplevt hur företag förändrar sättet de traditionellt arbetar på genom att göra det möjligt för distansarbete för sina anställda.

Vad är Remote Desktop Services (RDS)?

Funderar du på virtualisering för att möta dagens krav, eller totalt sett för att förbättra din molnportfölj med framtidssäkra och skalbara lösningar. Då ger RDS organisationer ett kostnadseffektivt, enkelt och flexibelt sätt att hantera och kontrollera åtkomst till applikationer.

Remote Desktop Services tillhandahåller Windows-baserade applikationer vilket tar bort behovet av att program installeras och körs lokalt på enskilda arbetsstationer. En lösning med fjärrskrivbordstjänster gör det möjligt för användare att komma åt och köra sin applikationer från molnet, vilket möjliggör effektivitet eller kapacitet samtidigt som organisationens data förblir säkert.

Bra lösningar ger bättre resultat

Utnyttja Microsofts "best practices", samt våra molnarkitekts expertis. TD SYNNEX har designat och utvecklat en lösning för fjärrskrivbordstjänster som du kan leverera inom 30 minuter eller mindre.

TD SYNNEXs Remote Desktop Services on Azure ger användare tillgång till vardagliga arbetsbelastningar och ansluter på ett sömlöst sätt från praktiskt taget var som helst och när som helst. Dessutom kan kunder anpassa lösningen för att integrera med befintlig infrastruktur.  Atlernativt skapa en ny miljö i Azure med förmågan att distribuera och skala snabbt samtidigt som applikationen och känslig data är säker.

Du kan skala din lösning beroende på det förväntade behovet för varje användartyp: Arbeta med stora dokument i produktivitetsappar som Office, eller arbeta med tunga teknik- eller grafikappar som CAD.

Här är 6 viktiga fördelar med denna lösning ger:

  • Aktivera användare: Utnyttja serverns datakraft för att ge en kostnadseffektiv miljö med flera samtida sessioner för att driva användarnas vardagliga arbetsbelastningar. Låt slutanvändarna ansluta sömlöst varje gång.
  • Hantera åtkomst: Ange enskilda applikationer som fjärrapplikationer på de virtualiserade maskinerna som ger intryckett att de körs på användarens skrivbord.
  • Skydda tillgångar och användare: Förbättrad säkerhet genom att använda Multi-Factor Authentication (MFA), perfekt för att distribuera och hantera viktiga applikationer.
  • Kostnadseffektivt: Hjälper till att minska infrastrukturunderhållskostnaderna för lokala servrar.
  • Stabilitet: Ökad stabilitet genom att använda Azure-tjänster för att säkerställa hög tillgänglighet.
  • Ökad effektivitet: Förbättra användarupplevelsen genom att använda befintliga inlogg för att komma åt resurser, samtidigt som användarna fritt kan arbeta och anpassa sina egna stationära datorer.

Kom igång

Om du vill veta mer eller se en demo av den här lösningen maila microsoftsale@techdata.com

The Stay Connected with TD SYNNEX Series som hjälper er och era kunder att anpassa sig till virtuellt samarbete.