Minska din kunds säkerhetsrisk med ett smart verktyg

 
 

Modern Workplace, Tech Data Value, News, StayConnected
27 feb 20 Författare: Kyle Banas

Säkerhet är alltid en prioritering. Som med alla IT-lösningar (ja, även molnlösningar) är det viktigt att leverera en säker miljö för att begränsa riskerna för dataläckage eller oönskad åtkomst. Microsoft har ett verktyg som kan hjälpa till att hantera säkerhetsproblem, och det ingår i kostnaden för dina befintliga Office 365- och Microsoft 365-abonnemang.

Microsoft Secure Score är ett säkerhetsanalysverktyg som integreras med Office 365-applikationer, Windows 10, Azure AD och Intune som ger användare bättre synlighet i deras organisations säkerhets situation. Med Microsoft Secure Score kan du och / eller dina kunder implementera, övervaka samt upprätthålla en säker arbetsmiljö. Med dessa insikter kan du beskriva en kort- och långsiktigplan med din klient.

Resultado de imagen de secure score

Hur kan jag prata om SecureScore med mina kunder?

SecureScore är en bra samtalspunkt baserat på användarens beteende.  Microsoft Secure Score ger rekommendationer om vilka säkerhetsfunktioner som ska implementeras för att förbättra den totala poängen och prioritera ordningen baserad på risk. Detta kan enkelt exporteras till Excel och kan läggas in i en rapport med andra rekommendationer.

Vissa artiklar kan vara långsiktiga att implementera eller lösa med ytterligare Microsoft-produkter. Om detta är mest förnuftigt för kunden kan du göra en plan för att hantera problem.

Höjdpunkter att prata om i en rapport

Information och rekommendationer är utformade med tanke på användarna och är organiserade i grupper för snabb och enkel åtkomst:

  • App (skyddstillstånd för dina e-post- och molnappar)
  • Data (skyddstillstånd för dina Office 365-dokument)
  • Enhet (skyddstillstånd för dina enheter; Microsoft Defender ATP-förbättringsåtgärder kommer snart)
  • Identitet (skyddstillstånd för dina Azure AD-konton och roller)
  • Infrastruktur (skyddstillstånd för dina Azure-resurser; kommer snart)

The Microsoft Security Score resultatöversikt (bild nedan) fungerar som det centrala navet för administratörer och visar den totala poängen, historiska trender och prioriterade förbättringsåtgärder som kan vidtas. Det delar också upp en organisations totala poäng, som visar vilken del av de totala poäng som tillhör var och en av de listade grupperna och vilka poäng som finns tillgängliga.

Página Web de

Vill du automatisera inställningar inom Secure Score?

TD SYNNEXs nyaste Click-to-Run-lösning, Modern Workplace med Secure Score, är nu tillgänglig på StreamOne Cloud Marketplace (SCM). Detta är en idealisk lösning för TD SYNNEX Partners med en mogen eller växande Office 365 affär. Tech Dats modern workplace med säker poäng är utformad för att automatisera kritiska IT-hanteringspolicyer, inklusive förebyggande av dataförlust, revision av brevlådor och återställning av lösenord. Detta åstadkoms genom en kombination av automatiseringsverktyg och egenutvecklad programvara som kommer att verifiera och tillämpa säkerhetsinställningar dagligen. Slutanvändare och IT-administratörer sparar tid genom att automatisera dessa frekventa, tidskrävande och felaktiga IT-hanteringsuppgifter.

Lär dig hur du aktiverar samarbete och vara produktiv med moderna arbetsplatslösningar här och #StayConnected med våra TD SYNNEX-bloggar.